Naslovnica Kuća za odmor Studio apartman Dvorana Rezervacija Kontakt
 
Naslovnica Kuća za odmor Studio apartman
Dvorana
Rezervacija Kontakt
DVORANA

Prostor za proslave i poslovna okupljanja

Potrebna Vam je moderno opremljena dvorana za nezaboravnu proslavu s Vama dragim osobama ili Vam je potreban prostor u poslovne svrhe? Naša dvorana nalazi se u srcu Međimurja, nedaleko od Čakovca.

Dvorana se iznajmljuje za proslave rođendana, djevojačke zabave, krštenja, pričesti, krizme i ostala druženja. Kapacitet dvorane je do 60 osoba. Dvorana Vas čeka kompletno pripremljena (čaše, tanjuri, pribor za jelo, stolnjaci, zvučnik, tv, klima, hladnjaci), a Vi ju možete dodatno dekorirati prema željama.

Osim kao prostor za proslave, dvorana je namijenjena i za poslovne sastanke, konferencije, prezentacije i poslovne domjenke. Prema Vašim potrebama može se postaviti projektor i platno za prezentaciju, a stolovi i stolice razmještaju se prema Vašim željama.

Obratite nam se s povjerenjem kako biste posebne trenutke s dragim ljudima proveli u ugodnom ambijentu.

Za dodatna pitanja i rezervaciju termina javite se na naš e-mail info@carolija.eu , u inbox na našoj Facebook stranici , na brojeve telefona 097 797 1055 i 098 723 116 , ili pošalijte online upit.

Cijena najma dvorane
Do 20 osoba: 800 kn
Do 40 osoba: 1200 kn
Do 60 osoba: 1600 kn

Uz rezervaciju dvorane moguće je ostvariti dodatan popust na noćenje u studio apartmanu za 3 osobe ili kući za odmor za 8 osoba!

GALERIJA SLIKA